Logo Vlietstra Schoonmaak Graag gedaan

Kennismaken met Vlietstra?

Vlietstra helpt u graag aan de beste oplossing voor uw schoonmaakvraag.

Neem contact op

Van specialistische reiniging tot dagelijkse schoonmaak

Wij hanteren altijd een degelijke no-nonsense aanpak die perfect past bij de nuchterheid en betrouwbaarheid van de regio.

Wij maken schoon in de volgende sectoren:

 • Onderwijs
 • Kantoorschoonmaak
 • (semi) Overheid
 • Zorginstellingen
 • Recreatie en cultuur
 • Detailhandel
 • Onderwijs
 • Kinderdagverblijven
 • Sportcomplex
 • Woningbouwvereniging
 • Industrie

Een plan op maat

Het schoonmaken van een windturbine vergt natuurlijk een andere aanpak dan het schoonmaken van een kantoor. Vlietstra denkt altijd mee en geeft advies over uw schoonmaakvraag. Aan de hand daarvan maken we een plan op maat, zodat we de schoonmaak efficiënt, proactief en naar wens kunnen uitvoeren.

Schoonmaak op hoog niveau

Het team van Vlietstra weet wat écht schoon is. Regent het buiten, dan reinigen we de deurmat extra goed. En lekt de kraan, dan melden we dat. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen, doen we periodieke controles. Ook gaan we regelmatig met u om tafel. Uw ervaringen zijn namelijk waardevol en helpen onze mensen uit te blinken in hun vak.

Duurzaam en sociaal ondernemen

Aandacht voor het milieu, een goede samenwerking op de lange termijn en prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers. Het onderwerp duurzaamheid komt bij Vlietstra overal in terug. Door op al deze fronten in duurzaamheid te investeren, bent u verzekerd van een professionele en duurzame werkwijze.

Bekende speler in de regio

Vlietstra is aanwezig in uw regio. Daardoor hebben wij altijd snelle en korte communicatielijnen met onze opdrachtgevers. Daarnaast kennen wij zo de plaatselijke markt voor zowel opdrachtgevers als medewerkers. Dat betekent dat wij u goed begrijpen en snel kunnen inspelen op uw wensen.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heeft u te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Zo nemen zij u de specialistische, periodieke en dagelijks schoonmaak graag uit handen. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Glasbewassing

Ramen lappen. Het klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk een vak apart. Vaak geldt: hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Met ons team van gediplomeerde glazenwassers werken wij op hoog niveau.

Calamiteitendienst

Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Daarom is snel actie ondernemen van groot belang. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om u bij te staat in het geval van een calamiteit.

Dagelijkse schoonmaak

Stofzuigen, de koffieautomaat bijvullen en bureaus afnemen. Het lijken simpele klusjes die u gemakkelijk even tussendoor doet. Toch kosten ze meer tijd dan u denkt. Met hulp van Vlietstra weet u zeker dat elke dag fris en opgeruimd van start gaat.

Onze referenties

Toon alle referenties
Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?