Logo Novon Graag gedaan

Dieptereiniging

Tijdens dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden komen moeilijke bereikbare plekken niet altijd aan bod. Hierdoor ontstaat aanslag, wat onaangename geurtjes en bacteriegroei veroorzaakt. Met dieptereiniging maken onze specialisten ruimtes brandschoon, door ook dit voor het oog onzichtbaar vuil aan te pakken. Deze grondige wijze van schoonmaken wordt veel toegepast in sanitaire ruimtes of (groot)keukens.

Dieptereiniging Sanitair

Voor het schoonhouden van toiletten, douches, kleedkamers en andere sanitaire ruimtes is dieptereiniging geen overbodige luxe. Door deze grondige manier van schoonmaken wordt hardnekkige aanslag voorkomen. Dit komt de kwaliteit van je sanitair ten goede en gaat problemen als onaangename geuren en bacteriegroei tegen. Omdat urine in voegen trekt, hebben onze specialisten tijdens de sanitair reiniging veel aandacht voor de voegen. Voegen worden bijvoorbeeld schoongemaakt door middel van stoomreiniging of inschuimen. Hiermee wordt zelfs vuil uit de kleinste naden en kieren onttrokken.

Dieptereiniging grootkeukens

Ook in (groot)keukens is het belangrijk om, naast de reguliere schoonmaak, dieptereiniging uit te voeren. Door schoonmaak structureel aan te pakken blijft de hygiëne in jouw keuken optimaal en krijgt ongedierte geen kans. Daarnaast gaat de keukenapparatuur langer mee. Tijdens dieptereiniging worden machines en koelingen indien mogelijk en toegestaan verplaatst. Hierdoor maken onze specialisten ook moeilijk bereikbare plekken goed schoon. Voor het verwijderen van het meest hardnekkige vuil in vloeren, wanden en (kit)naden maken zij gebruik van stoomreiniging of een andere methode.

Een op maat gemaakt plan

Het is van belang om de schoonmaak van jouw sanitair of (groot)keuken structureel aan te pakken. Daarom maakt Vlietstra altijd een op maat gemaakt plan. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld kostbare machines of extra desinfecterende maatregelen. Onze schoonmaak voldoet altijd aan de geldende wet- en regelgeving.

Vlietstra voert dieptereiniging uit met kennis van zaken door jarenlange ervaring. Wij werken zorgvuldig, conform de geldende wet- en regelgeving en hebben het juiste materiaal tot onze beschikking. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij deze behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Sportcomplex

Wij helpen je bij de schoonmaak van sportzalen, kleedkamers en zwembaden. Zo kun je bezoekers met een gerust hart laten sporten in een hygiënische omgeving.

Zorginstellingen

Bij Vlietstra hebben we jarenlange ervaring in de schoonmaak van zorginstellingen. Wij zorgen altijd voor vertrouwde gezichten, om patiënten meteen op hun gemak stellen.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?