Logo Novon

Sanitaire hygiëne

Een frisse, opgeruimde uitstraling van je sanitaire ruimtes draagt bij aan tevreden gasten en medewerkers. Een schone omgeving, de juiste accessoires en voldoende voorraad spelen hier een belangrijke rol. Met hulp van Vlietstra kom je op het gebied van sanitaire hygiëne niets te kort.

Het belang van hygiëne

Sanitaire hygiëne is van groot belang binnen elke organisatie. In deze tijd waarin virussen om zich heen grijpen staat hygiëne al helemaal hoog op de agenda. Het team van Vlietstra helpt je graag bij het brandschoon maken van jouw sanitaire ruimtes. Hierbij kun je denken aan het reinigen van toiletten, wasbakken en tegels. Meer weten over onze grondige reiniging van jouw sanitaire ruimtes? Klik dan hier.

Totaaloplossing sanitaire hygiëne

Voldoende faciliteiten ten behoeve van een goede hygiëne dragen bij aan een veilige (werk)omgeving en kan ziekteverzuim aantoonbaar verminderen. Bovendien zorgt het voor een representatieve uitstraling. Wij voorzien jouw sanitaire ruimtes van de benodigde verbruiksproducten zoals toiletpapier, handzeep en overige verbruiksartikelen maar ook dispensers (lease of koop). Uiteraard verzorgen wij ook de navullingen. Onze medewerkers houden de voorraad bij, zodat jij altijd beschikt over voldoende sanitaire benodigdheden. Daarbij werken we samen met Vendor, Groveko, CWS Nederland en Initial Hokatex.

Efficiënt en duurzaam

Samen met Groveko, onze leverancier van schoonmaakmiddelen, hebben wij het Smart Delivery System (SDS) ontwikkeld. Onze medewerker scant in de voorraadkast van materialen een QR-code en geeft aan welke producten nodig zijn. Vanuit onze kennis en ervaring is er gezamenlijk met Groveko al bepaald hoeveel er besteld kan worden op een locatie. Zo ontstaat er geen overtollige voorraad en extra vervuiling van het milieu. De servicechaffeur van Groveko vult de werkkast de volgende werkdag aan en neemt de lege verpakkingen retour. De lege verpakkingen worden vervolgens gerecycled. Doordat het bijvulmoment wordt opgenomen in de dagelijkse route van de chauffeur zijn er geen onnodige reisbewegingen voor onze eigen medewerkers.

Wil je kwaliteit combineren met het gemak van één aanspreekpunt? Informeer gerust naar onze mogelijkheden. Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij deze behoeftes naar een plan op maat.

Zorginstellingen

Bij Vlietstra hebben we jarenlange ervaring in de schoonmaak van zorginstellingen. Wij zorgen altijd voor vertrouwde gezichten, om patiënten, bewoners en cliënten meteen op hun gemak stellen.

Onderwijs

Bij Vlietstra begrijpen we dat je bezoekers in een stralende school wilt ontvangen. Daarom ondersteunen wij je bij de schoonmaak van elke onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Kantoorschoonmaak

In een kantooromgeving worden huidige en potentiële klanten ontvangen. Een kantoorpand is eigenlijk een soort visitekaartje van je organisatie. Het team van Vlietstra draagt graag bij aan dit visitekaartje.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?