Logo Vlietstra Schoonmaak Graag gedaan

Nieuws

Blijf op de hoogte over Vlietstra, het nieuws uit de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Novon/Vlietstra's duurzaamheidsrapport 2021 is er!

Vandaag publiceren wij ons duurzaamheidsrapport. In dit rapport is uiteen gezet hoe wij gepresteerd hebben op onze duurzaamheidsdoelen.

De nieuwe website van Vlietstra Schoonmaak is live!

Met trots presenteren wij vandaag onze nieuwe website. Hier hebben we de afgelopen maanden keihard aan gewerkt. Het eindresultaat mag er zijn!

Vlietstra verlengt sponsorcontract Cultuur Kwartier Sneek

Ondanks deze bijzondere tijd vinden wij het als schoonmaakbedrijf belangrijk om te blijven investeren in organisaties als Cultuur Kwartier Sneek.

Schoonmaakprotocol in tijden van Corona

Schoonmaken is en blijft belangrijk, zeker in tijden van Corona. We krijgen regelmatig vragen over de protocollen die wij hanteren in de nieuwe 1,5 meter-economie.

Handhygiëne

Vlietstra en Novon Schoonmaak samen met de NoSoapCompany de volgende generatie van gebruikersvriendelijke handdesinfectie automaten.

Team Novon/Vlietstra naar de top van de Mont Ventoux!

Op 3 september is team Novon/Vlietstra met 22 collega’s vertrokken richting Frankrijk. Na ongeveer 1100 kilometer rijden kwam de beruchte berg in zicht.

Bedankt, jij maakt het verschil!

Op 14 juni 2019 vieren wij hierdoor de dag van de schoonmaker. Een dag waarop wij de belangrijkste mensen in onze branche in het zonnetje zetten

Vlietstra 'Geen probleem!'

In de nieuwste editie van Ondernemend Friesland staat een leuk artikel over ‘Vlietstra; Geen probleem!’. Klik op de link voor het artikel.

Inzet bij calamiteit FrieslandCampina

Afgelopen weekend zijn we opgeroepen voor een calamiteit op het terrein van FrieslandCampina, voor een aanrijding tussen een trein en een vrachtwagen.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector uw wensen en vertalen wij uw behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Woningbouwvereniging

Vlietstra ontzorgt u, met oog voor detail, graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree. Alles om uw bewoners een zo prettig mogelijke woonervaring te bezorgen.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?