Logo Novon

De nieuwe website van Vlietstra Schoonmaak is live!

Met trots presenteren wij vandaag onze nieuwe website. Het eindresultaat mag er zijn!

Samen met IMPRES en fotografe Renée Krijgsman hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website. De website is geprofessionaliseerd en aangepast naar een frisse, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendig website. Daarnaast moest de nieuwe site een stuk overzichtelijker worden. De nieuwe site informeert over onze opdrachtgevers, sectoren en diensten op een overzichtelijke manier.

Website vlietstra voor en na

Onze nieuwe website in een notendop

Overzicht van onze sectoren en diensten

Op de nieuwe website zijn al onze sectoren en diensten te vinden. Per sector en dienst vindt u alle benodigde informatie. Om overzicht te behouden kunt u op de verschillende overzichtspagina’s al onze sectoren, diensten en artikelen terug vinden.

Onze medewerkers in beeld

Bij Vlietstra staan onze mensen centraal. Onze mensen maken tenslotte het verschil. Ook op deze nieuwe website staan onze eigen mensen centraal. Door foto’s van Renee Krijgsman worden zij nadrukkelijk in beeld gebracht.

Modern en fris uiterlijk

De blauwe kleur, die bij Vlietstra hoort, komt veel terug op de nieuwe site. Op elke pagina zijn gebruiksvriendelijke blokken te vinden, waarmee u gemakkelijk naar de juiste pagina doorgelinkt wordt. Zo vindt u gemakkelijk en snel de juiste informatie. We hebben ervoor gekozen om frisse kleuren en grafische vormen op de hele website te gebruiken.

Onze opdrachtgevers in beeld

Op de nieuwe website van Vlietstra geven we ook onze partners de ruimte om hun ervaringen te delen. Deze kunt u hier terug vinden. 

Snel advies opvragen

Op onze nieuwe website zijn de functionaliteiten uitgebreid, het is nu nog makkelijker om informatie op te vragen. Op elke diensten- en sectorenpagina kunt u advies aanvragen met één druk op de knop.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?