Logo Vlietstra Schoonmaak Graag gedaan

De schoonmaakbedrijven Vlietstra en Edelweiss gaan samen verder

FRANEKER – Schoonmaakbedrijf Vlietstra is per 2 januari 2018 een samenwerking aangegaan met Edelweiss Schoonmaak uit Leeuwarden. Voorlopig blijven zowel het
kantoor van Edelweiss in Leeuwarden als de vestigingen van Vlietstra geopend. De reden van de overname is schaalvergroting: Schoonmaakbedrijf Vlietstra wil meer aandacht en
slagvaardigheid in het noorden van het land. Beide organisaties hebben korte lijnen, weten van aanpakken, kunnen bouwen op jarenlange ervaring en gaan voor resultaat.

Beide organisaties gaan verder onder de naam Vlietstra Schoonmaak. Alle uitvoerende medewerkers van Edelweiss – zowel regulier als specialistisch – worden medewerkers van Vlietstra. De eigenaar van Edelweiss, Herman Kiestra, wordt directeur van Vlietstra voor de regioFriesland.

Vlietstra Schoonmaak

Bij Vlietstra weten ze als geen ander dat hygiëne en een representatieve uitstraling hand in hand gaan. Het bedrijf zet zich daarom in voor professionele werk- en leefomgevingen door zowel specialistische als reguliere schoonmaak te verzorgen. Vlietstra Schoonmaak werkt voor organisaties in heel Nederland vanuit de vestigingen in Groningen, Franeker en Zwolle.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?