Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor specialistische of reguliere schoonmaak in Heerenveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bij Vlietstra weten als geen ander dat het schoonmaken van een windturbine anders moet worden aangepakt, dan het schoonmaken van een kantoor. Wij maken altijd een plan op maat, zodat de schoonmaak die we uitvoeren ook echt past bij de situatie.

Een bekende in de regio

Wij bestaan al bijna 100 jaar! In 1923 werd Vlietstra opgericht als eenmanszaak, met schoorsteenvegen en glasbewassing als diensten. Al snel werden er meer specialistische werkzaamheden aan het dienstenpakket toegevoegd. Inmiddels hebben wij ook in Heerenveen meerdere panden waar onze collega’s dagelijks bij verschillende klanten de schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

In 2016 nam Novon Schoonmaak uit Zwolle Vlietstra over. “Twee merken, samen sterker”. Wij verzorgen inmiddels de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland en zijn goed bekend in de regio en op de verschillende bedrijventerreinen in Heerenveen en omgeving.

Specialistische Reiniging

Onze klanten zijn divers, zo werken we voor woningbouwverenigingenhet onderwijsde detailhandelzorginstellingen en industrie. Naast de dagelijkse schoonmaak helpen we graag bij specialistische klussen, zoals droogijsstralen, het reinigen van zonnepanelen en windturbinereiniging. We gaan al bijna 100 jaar mee en hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. Lees in dit artikel meer over een aantal van onze specialistische klussen!

Duurzaamheid

Aandacht voor het milieu, een goede samenwerking op de lange termijn en prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers. Duurzaamheid komt je bij Vlietstra overal tegen. Doordat wij investeren in duurzaamheid, ben jij als klant verzekerd van een professionele werkwijze. Dat betekent ook dat we milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gebruiken. Veilig voor mens en omgeving. Natuurlijk rijden we ook in zuinige bedrijfswagens (waar mogelijk elektrisch) en plannen we onze ritten efficiënt. Meer weten over de duurzame middelen en materialen die we gebruiken? Hier lees je er alles over.

Korte lijnen

De werkzaamheden van Novon in Noord-Nederland worden vanuit ons kantoren in Groningen en Leeuwarden gecoördineerd. De kracht van een goede samenwerking zit voor ons in heldere communicatie. Hoe? Wij houden de lijnen kort. Onze directe leidinggevenden zijn wekelijks op locatie aanwezig, zodat zij binding houden met de mensen op de werkvloer. Dit betekent ook dat we snel schakelen.

Benieuwd wat wij voor jouw locatie in Heerenveen kunnen betekenen? Vul het formulier in via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?