Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Leeuwarden? Dan ben je bij Vlietstra aan het juiste adres! Het schoonmaken van een windturbine moet anders worden aangepakt dan het schoonmaken van een kantoor. Wij maken altijd een plan op maat, zodat de schoonmaak efficiënt, proactief en naar wens wordt uitgevoerd.

Een bekende in de regio

Wij bestaan al bijna 100 jaar! In 1923 werd Vlietstra opgericht als eenmanszaak, met als diensten schoorsteenvegen en glasbewassing. Al snel werden er meer specialistische werkzaamheden aan het dienstenpakket toegevoegd. In 2016 werd Vlietstra overgenomen door Novon Schoonmaak uit Zwolle, met het idee “twee merken, samen sterker”. Vanuit onder andere onze vestiging in Leeuwarden verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland.

Uitgebreid dienstenpakket

Wij voeren onze werkzaamheden onder andere uit in de industrie, recreatie, detailhandel, zorginstellingen en het onderwijs. Naast de dagelijkse schoonmaak helpen we graag bij specialistische klussen. Hierbij kan je denken aan droogijsstralen, ongediertebestrijding en het reinigen van zonnepanelen. Omdat wij al bijna 100 jaar meegaan, hebben we een schat van ervaring opgebouwd.

Regionale betrokkenheid

Voor ons is lokale betrokkenheid – met de regio Leeuwarden – erg belangrijk. Naast het feit dat we werkgelegenheid bieden en creëren, besteden we ook een deel van onze omzet aan verschillende lokale culturele en sportieve evenementen en goede doelen. Zo zijn wij aangesloten bij NLDoet, VNO-NCW, bedrijvensociëteit A37, Ronald McDonald Huis en Cambuur Leeuwarden.

Lokale speler

Bij Vlietstra geloven in lokale aansturing van lokale medewerkers. Contact boven contract. Onze leidinggevenden spreken de schoonmaaktaal én de taal van de regio. De kracht van een goede samenwerking zit voor ons in heldere communicatie. Hoe? Wij houden de lijnen kort. Zo leveren wij als team toegevoegde waarde op datgene waar het om gaat: het schoonmaakonderhoud.

Benieuwd wat Vlietstra Schoonmaak voor uw locatie in Leeuwarden kan betekenen? Vul dan het formulier via onderstaande knop in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?