Logo Novon

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Zo nemen we jullie de specialistische, periodieke en dagelijks schoonmaak graag uit handen. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Calamiteitendienst

Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Snel actie ondernemen is van groot belang. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om jou bij te staan.

Dieptereiniging Grootkeukens

Vlietstra voert dieptereiniging uit met kennis van zaken. Wij werken zorgvuldig, met de juiste materialen en conform de geldende wet- en regelgeving.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Onze specialisten kunnen je bijstaan bij reiniging en onderhoud van PVC, linoleum, marmoleum, beton, (natuur)stenen en houten vloeren.

Glasbewassing

Ramen lappen. Het klinkt eenvoudig, maar hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Met ons gediplomeerde team werken wij op hoog niveau.

Gevelreiniging

Groene aanslag, algen of graffiti maken je pand er niet mooier op. Vlietstra verzorgt de gevelreiniging van je pand, bijvoorbeeld in combinatie met glasbewassing, voor jou.

Windturbinereiniging

Om milieuschade te voorkomen is het reinigen van vervuilde windturbines noodzakelijk. Dit vraagt om specialisme, kennis en precisie.

Droogijsstralen

Wil je apparatuur schoonmaken, maar mag dat niet met water? Dan biedt droogijsstralen uitkomst. Ons team helpt je graag met deze bijzondere techniek.

Ongediertebestrijding

Wespen, kakkerlakken, mieren, muizen of ratten? Je komt ze liever niet tegen. Vlietstra is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en preventieadvies.

Zonnepanelen reiniging

Vervuiling zorgt ervoor dat zonnepanelen minder energie opwekken. Vlietstra zorgt ervoor dat je weer het maximale rendement uit je zonnepanelen behaald.

Schoonmaak na overlijden

Door jarenlange ervaring weten onze specialisten wat er bij de schoonmaak na overlijden komt kijken. Zij gaan op een respectvolle en discrete wijze aan de slag.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij jullie behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig, opgeleid en ervaren team voor nodig.

Woningbouw

Vlietstra ontzorgt jullie graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree. Dit doen wij met oog voor detail.

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?