Logo Novon

Woningbouwvereniging

Iedereen wil leven in een schone en hygiënische woonomgeving. Voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen of VvE’s (Vereniging van Eigenaren) is professionele schoonmaak van appartementencomplexen en flats van groot belang. De specialisten van Vlietstra ontzorgen je graag in de schoonmaak van bijvoorbeeld trappenhuizen, portieken, garages, bergingen, liften, noodtrappenhuizen/-uitgangen en de gemeenschappelijke entree(s). Met vertrouwde gezichten en oog voor detail verzorgen wij professionele schoonmaak voor uw woningbouwvereniging. Alles om bewoners een zo prettig mogelijke woonervaring te bezorgen.

Op maat gemaakt plan

Wij kunnen je ondersteunen in de dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak of opleveringsschoonmaak. Vlietstra heeft veel ervaring in een groot scala aan wooncomplexen, van studentenhuizen tot woningcorporaties. Ieder gebouw en haar bewoners zijn anders. Of het nu gaat om laag- of hoogbouw, oudere of jongere doelgroepen en nieuw- of oudbouw, wij bieden onze diensten altijd op maat aan. Voor de schoonmaakdiensten in een wooncomplex kun je denken aan de schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen, trappen, portieken en liften.  Specialistische schoonmaak zoals glasbewassing en gevelreiniging zijn uiteraard ook mogelijk. Gezamenlijk bespreken we welke diensten er van toepassing zijn op jouw locatie.

Visitekaartje

De staat waarin de buitenzijde, de entree en de entreehal zich bevindt is bepalend voor de eerste indruk van een bewoner. Het resultaat van onze dienstverlening kan eraan bijdragen dat een bewoner zich direct welkom en thuis voelt. Een kort contactmoment tussen onze medewerker en de bewoners draagt hier ook aan bij. Dit begint met een simpel ‘goedemorgen’. Wij trainen onze medewerkers op aspecten als communicatietechnieken en gast- en servicegericht handelen.

De entree en galerij van een complex is het visitekaartje voor de bewoners, onze schoonmaakmedewerkers zijn dat voor ons. ‘Ons’ visitekaartje ziet er als volgt uit:

  • Vaste herkenbare medewerkers, als aanspreekpunt voor de bewoners;
  • Werktijden in overleg met opdrachtgever/bewoners en een duidelijk inzichtelijk werkprogramma voor de schoonmaakmedewerker en bewoners;
  • Nette werkkleding en een verzorgd uiterlijk;
  • Werken met professionele materialen en middelen;
  • Professionele en vriendelijke communicatie

Duurzaamheid

Bij ons werk vormt duurzaamheid een belangrijke pijler. We hebben oog voor het milieu, investeren in medewerkers en gaan voor een samenwerking op de lange termijn. Door continu te kijken hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren, blijven we vernieuwend. Onze glazenwassers vangen het proceswater bij telescoopbewassing op. Dit water verzamelen we en wordt hergebruikt voor schrobwerkzaamheden bij portieken en/of gevelbeplating. Hiermee bevorderen wij circulariteit en besparen we momenteel meer dan 10.000 liter water per jaar.

Altijd bereikbaar

Bij de vaste contactpersoon kun je altijd terecht voor vragen of als je bijvoorbeeld extra diensten wilt afnemen na een calamiteit. Voor calamiteiten in jouw woningcomplex, bijvoorbeeld stormschade of wateroverlast, is onze calamiteitendienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Weten wat wij voor jouw woningbouwvereniging kunnen betekenen? Via het onderstaande contactformulier kun je contact met ons opnemen en een afspraak inplannen.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Dagelijkse schoonmaak

Stofzuigen, de koffieautomaat bijvullen en bureaus afnemen, deze klusjes kosten ze meer tijd dan je denkt. Met hulp van Vlietstra weet je zeker dat elke dag fris en opgeruimd van start gaat.

Ongediertebestrijding

Wespen, kakkerlakken, mieren, muizen of ratten? Je komt ze liever niet tegen in of rondom je pand. Vlietstra is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en preventieadvies.

Glasbewassing

Ramen lappen. Vaak geldt: hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Met ons team van gediplomeerde glazenwassers werken wij op hoog niveau.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?