Logo Novon

Onze klanten vertellen

Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn. Onze partners delen hieronder hun ervaringen met onze dienstverlening.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij jullie behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Woningbouw

Vlietstra ontzorgt jullie, met oog voor detail, graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree. Alles om bewoners een zo prettig mogelijke woonervaring te bezorgen.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?