Logo Novon

Schoonmaak na overlijden

Na het verliezen van een dierbare is schoonmaken of ontruimen van de woning wel het laatste waar je zin in hebt. Toch is een schoonmaak of ontruiming na overlijden helaas vaak wel nodig. Onze specialisten staan je graag bij in deze moeilijke tijd.

Bijstaan in moeilijke periode

Na het verlies van een dierbare volgt een moeilijke periode. In korte tijd moeten er allerlei zaken afgehandeld worden. Je bent druk met het regelen van een begrafenis of crematie en met het afronden van allerlei administratieve zaken. Buiten dit volgt er natuurlijk ook een periode vol emoties.

Het schoonmaken van een woning is dan vaak een onmogelijke opgave. Het kost veel tijd en energie en kan ook nog eens erg confronterend zijn. Wij nemen je graag deze zorgen uit handen, zodat jij je volledig kan focussen op het verwerken van het verlies.

Ontruimen van een woning

Om een woning weer toegankelijk te maken, komt er bij schoonmaak na overlijden veel kijken. Onze specialisten zijn opgeleid, hebben specifieke kennis en de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen en materialen tot hun beschikking. Ze maken niet met zorg schoon, maar weten als geen ander wat deze situatie voor de nabestaanden met zich mee brengt en hoe ze hiermee om moeten gaan.

Wat doen we nog meer:

Naast het schoonmaken en ontruimen van een woning na overlijden kunnen onze specialisten je ook helpen bij onder andere:

  • geurverwijdering;
  • het verwijderen van tapijt;
  • het bezemschoon opleveren van de woning;
  • milieuvriendelijke verwerking van afval.

Jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring weten onze specialisten wat er bij schoonmaak na overlijden komt kijken. Ze gaan op een respectvolle en discrete wijze aan de slag om de woning weer in de goede staat te brengen.

Wil je meer weten over schoonmaak na overlijden? Of ben je geïnteresseerd in andere diensten van Vlietstra? Vul dan even het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij deze behoeftes naar een plan op maat.

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Woningbouwvereniging

Vlietstra ontzorgt je graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree. Dit doen wij met oog voor detail.

Zorginstellingen

In zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Schoonmaak in de gezondheidszorg is essentieel om het welzijn van cliënten te waarborgen.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?