Logo Vlietstra Schoonmaak Graag gedaan

Schoonmaak na overlijden

Na het verliezen van een dierbare is schoonmaken of ontruimen van de woning wel het laatste waar u zin in heeft. Toch is een schoonmaak of ontruiming na het overlijden vaak wel noodzakelijk. In deze lastige tijd staan de specialisten van Vlietstra u graag bij.

Bijstaan in moeilijke periode

Na het verlies van een dierbare volgt een moeilijke periode. In korte tijd moeten er allerlei zaken afgehandeld worden. Er moet een begrafenis of crematie geregeld worden, en daarnaast bent u druk met het afronden van allerlei administratieve zaken. Buiten dit volgt er natuurlijk ook een periode vol emoties. Het schoonmaken van een woning is dan vaak een onmogelijke opgave. Het kost veel tijd en energie en kan ook nog eens erg confronterend zijn. Wij nemen u graag deze zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op het verwerken van het verlies.

Breed scala aan mogelijkheden

Onze specialisten kunnen u bij bijstaan bij de schoonmaak en het ontruimen van een woning.  Om een woning weer toegankelijk te maken, komt er bij schoonmaak na overlijden vaak veel bij kijken. Daarom is schoonmaak door medewerkers met de juiste kennis, ervaring en kunde nodig. Onze specialisten zijn opgeleid, hebben specifieke kennis en de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen en materialen tot hun beschikking.

Scala aan mogelijkheden

Naast het schoonmaken en ontruimen van een woning na overlijden kunnen wij u ook helpen bij onder andere geurverwijdering, het verwijderen van tapijt, het bezemschoon opleveren van de woning en milieuvriendelijke verwerking van afval.

Jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring weten onze specialisten wat er bij de schoonmaak na overlijden komt kijken. Onze specialisten weten als geen andere hoe zij op een respectvolle en discrete wijze aan de slag kunnen, om uw woning weer in de goede staat te brengen.

Wilt u meer weten over schoonmaak na overlijden? Of bent u geïnteresseerd in andere diensten van Vlietstra? Vul dan even het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector uw wensen en vertalen wij uw behoeftes naar een plan op maat.

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Woningbouwvereniging

Vlietstra ontzorgt u graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree. Dit doen wij met oog voor detail.

Zorginstellingen

In zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Schoonmaak in de gezondheidszorg is essentieel om het welzijn van cliënten te waarborgen.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?