Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Drachten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Drachten? Dan ben je bij Vlietstra aan het juiste adres! Dat we het schoonmaken van een windturbine anders moeten aanpakken dan het schoonmaken van een kantoor, dat weten we. We doen het namelijk beiden. We maken voor ieder project een plan op maat. Zo zorgen we dat we de schoonmaak efficiënt en proactief inrichten om het helemaal naar wens uit te voeren.

Een bekende in de regio

In 1923 werd Vlietstra opgericht als eenmanszaak en leverden we diensten zoals schoorsteenvegen en glasbewassing. Inmiddels bestaan we al bijna 100 jaar en hebben we steeds meer specialistische werkzaamheden aan ons dienstenpakket toegevoegd. Sinds 2016, toen Vlietstra werd overgenomen door Novon Schoonmaak uit Zwolle, staan we samen nog sterker.

Vanuit onder andere onze vestiging in Leeuwarden en Groningen verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland. Yachtcharter de Drait en Van der Heide Bliksembeveiliging zijn bijvoorbeeld twee van onze trouwe klanten waar we al jaren een enorm fijne samenwerking mee hebben.

Specialistische Reiniging

Wij voeren onze werkzaamheden onder andere uit in de volgende sectoren: woningbouwvereniging, onderwijs, detailhandel, zorginstellingen en industrie. Qua specialistisch werk kan je denken aan droogijsstralen, het reinigen van zonnepanelen en windturbinereiniging. In die 100 jaar hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. In dit artikel brengen we wat specialistische klussen voor jullie in beeld!

Naast de specialistische klussen helpen we natuurlijk ook graag bij dagelijkse schoonmaak.

Duurzaamheid

Duurzame keuzes maken we bij Vlietstra op veel punten. We hebben natuurlijk aandacht voor het milieu, maar ook een goede samenwerking op de lange termijn en prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers zijn daarbij heel belangrijk. We investeren in duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en omgeving. Onze bedrijfswagens rijden zuinig en we plannen onze ritten efficiënt. Hier vertellen we meer over duurzame middelen en materialen.

Korte lijnen

De werkzaamheden van Novon in Noord-Nederland worden vanuit ons kantoor in Leeuwarden gecoördineerd. Goed samenwerken begint met heldere communicatie. Dat borgen we door de lijnen kort te houden. De directe leidinggevenden zijn dan ook wekelijks op locatie aanwezig, zodat zij betrokken blijven bij de collega’s op de werkvloer. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Benieuwd wat wij voor jouw locatie in Drachten en omgeving kunnen betekenen? Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?