Logo Novon

Industriële reiniging

Industriële reiniging vergt een bijzondere aanpak. Tijdens het reinigen van machines of een productiehal mag de veiligheid en de werking van de machines namelijk niet in gevaar komen. De schoonmaak dient op een grondige en secure wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Levensduur machines verlengen

Vervuilde machineonderdelen en chemische resten in een industriële ruimte kunnen op den duur leiden tot storingen. Bovendien hebben ze ernstige gevolgen voor de gezondheid van werknemers. Voor een goed technisch behoud van machines, een continu productieproces en een betere gezondheid van jullie personeel is een grondige reiniging belangrijk. Vlietstra kan je van dienst zijn met de industriële reiniging van een specifieke machine, maar je ook ondersteunen bij een complete reiniging van jouw productiehal.

Geen last van een productiestop dankzij industriële reiniging

Te maken met een productieproces? Dan kost een productiestop natuurlijk geld. Daarom verzorgt Vlietstra voor maatwerk en een efficiënte planning. Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden. Ons team beschikt uiteraard over de juiste certificeringen om op industriële locaties te werken. Daarnaast hebben onze specialisten de juiste kennis in huis en weten zij welke middelen en materialen er ingezet mogen worden tijdens industriële reiniging. Bij Vlietstra begint kwaliteit bij de inzet van de juiste medewerkers op de juiste plaats. Wij steken veel tijd en energie in de voorbereiding en zorgen voor vaste en gemotiveerde medewerkers en invalkrachten uit de regio, die weten wat het schoonmaken inhoudt.

Duurzaamheid

Bij Vlietstra komt het onderwerp duurzaamheid overal in terug. We hebben slechts 1 wereld en die willen wij graag doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Voor het terugbrengen van onze milieubelasting gebruiken wij het milieumanagementsysteem ISO 14001 en ISO 26001. Daarnaast beschikken wij over het OSB keurmerk en zijn we ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Zo zijn wij er altijd op gericht onze footprint te minimaliseren, milieuprestaties te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Veiligheid altijd voorop

In een industriële omgeving wordt gewerkt met kritische werkprocessen en gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de VCA en stellen altijd een risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) op. Voordat Vlietstra start met de reiniging, plannen we altijd een inhoudelijk gesprek in. In dit gesprek wordt er gesproken over de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu die van invloed kan zijn voor de specifieke locatie. Dit omdat de veiligheid voor onze medewerkers, maar ook jullie werknemers, centraal staat tijdens industriële reiniging.

Zoek je een schoonmaakbedrijf dat continuïteit en veiligheid bij industriële reiniging centraal heeft staan? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om een plan op maat op te stellen. Hiervoor hoef je alleen maar contact met ons op te nemen door middel van onderstaand contactformulier.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Calamiteiten

Wateroverlast of stormschade? Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om je bij te staat in het geval van een calamiteit.

Dieptereiniging

Vlietstra voert dieptereiniging uit met kennis van zaken door jarenlange ervaring. Wij werken zorgvuldig, conform de geldende wet- en regelgeving en hebben het juiste materiaal tot onze beschikking.

Droogijsstralen

Wil je apparatuur schoonmaken, maar mag dat niet met water? Dan biedt droogijsstralen uitkomst. Onze specialisten helpen je graag met deze bijzondere techniek.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?