Logo Vlietstra Schoonmaak Graag gedaan

Onderwijs

Een hygiënische en schone leeromgeving draagt bij aan het werkplezier van medewerkers, leerlingen én de professionaliteit van uw school. Bij Vlietstra begrijpen we dat u bezoekers in een stralende school wilt ontvangen. Daarom ondersteunen wij u bij de dagelijkse schoonmaak van uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang zijn wij als schoonmaakbedrijf expert op het gebied van schoonmaak in het onderwijs. Een schoon, fris, duurzaam en gezond schoolgebouw staat hoog op het wensenlijstje van iedereen. In een schoner gebouw slijten vloeren en andere materialen minder snel, medewerkers zijn gezonder en zullen hierdoor minder vaak ziek zijn. Ook ouders zullen hun kinderen eerder naar een frisse en schone school sturen. Onze medewerkers kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen met het afnemen van tafels, het schoonmaken van de vloeren en het reinigen van sanitair. Iedere school en iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften. Daarom werken we bij Vlietstra altijd met een plan op maat. Aan het begin van de samenwerking worden de schoonmaakwerkzaamheden uitvoerig doorgesproken.

Flexibiliteit

Door onze jarenlange ervaring in het onderwijs weten wij als geen andere dat veranderende omstandigheden op locaties invloed hebben op ons schoonmaakcontract. Flexibiliteit hierin is essentieel. Daarom zijn wij flexibel bij verandering in bezetting (aantal leerlingen), in het gebruik van ruimten en bij veranderingen in het budget. Schoonmaakcontracten zijn voor ons dan ook dynamisch, wij passen deze aan als de vraagbehoefte wijzigt. Onze schoonmaak is op ieder gewenst moment mogelijk. Evenementen, vakanties en feestdagen vragen regelmatig om andere schoonmaakdiensten of tijdstippen. Voor onze medewerkers is dit geen enkel probleem.

Schoonmaak op maat

Naast de dagelijkse schoonmaak ondersteunen wij u ook graag bij de specialistische en periodieke reiniging. Onze specialisten denken mee over het vloeronderhoud en het intensief reinigen van kleedkamers en douches in de gymzalen.

Vast aanspreekpunt

Vanuit Vlietstra krijgt u altijd een vast aanspreekpunt. Zo ontstaan er directe communicatielijnen en kan er efficiënt geschakeld worden. Wij zijn voorstander van frequent contact. Juist omdat wij in de regio aanwezig zijn, hebben wij altijd snelle en korte communicatielijnen naar onze opdrachtgevers en kunnen wij snel bijsturen en schakelen waar nodig. Gewoon even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie, daar houden wij van!

Meer weten over schoonmaakwerk in het onderwijs? Stuur ons dan direct een mail via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken die passen bij uw school.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heeft u te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Calamiteiten

Wateroverlast of stormschade? Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om u bij te staat in het geval van een calamiteit.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Onze specialisten kunnen u bijstaan bij reiniging en onderhoud van PVC, linoleum, marmoleum, beton, (natuur)stenen en houten vloeren.

Sanitaire hygiëne

De juiste accessoires en voldoende voorraad zijn belangrijk voor een frisse uitstraling van uw sanitaire ruimtes. Met hulp van Vlietstra komt u niets te kort.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?