Logo Novon

Kwaliteit en certificering

Wie wil uitblinken in de schoonmaakwereld, moet zichzelf steeds opnieuw uitdagen. Bij Vlietstra kijken we continu hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Van innovatieve producten tot de optimalisatie van werkprogramma’s en uitvoeringsplannen, we doen er alles aan om onze dienstverlening te laten aansluiten bij wat jij nodig hebt. Zo behouden we ons kwaliteitsniveau en blijven we op de lange termijn van waarde voor jouw organisatie. Bij Vlietstra staat kwaliteit, loyaliteit en eerlijkheid. Dit heeft geleid tot duurzame relaties (contracten van 10 jaar en langer) met onze klanten.

Certificaten

Dat we voor kwaliteit gaan blijkt. We beschikken over de volgende certificaten:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA*

  • Schoonmakend Nederland keurmerk: Het keurmerk garandeert van Schoonmakend Nederland garandeert dat wij kwaliteit leveren, financieel betrouwbaar zijn en netjes omgaan met onder andere dienstverlening, personeel en administratie. Het keurmerk van Schoonmakend Nederland, het OSB-keurmerk, dit bestaat uit:
    • NEN 4400-1 Certificaat
    • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Hier staan richtlijnen in over transparantie, zorgvuldigheid, verantwoordelijkheden en sociale aspecten. Intern monitoren we de richtlijnen en houden we onder onze medewerkers een tevredenheidsonderzoek (MTO) en jaarlijks een werkdrukmeting.
    • Schoonmaak specifieke eisen, verzekeringen en juiste toepassing van de cao.

Over Vlietstra

Specialistische en reguliere schoonmaak in professionele werk- en leefomgevingen uit laten voeren? Geen probleem! Met meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland.

Referenties

Vlietstra werkt samen met klanten in uiteenlopende sectoren. In onze referenties lees je de verhalen over deze samenwerkingen. Wij stellen je graag voor aan onze klanten.

Duurzaam en sociaal ondernemen

Aandacht voor het milieu, een goede samenwerking op de lange termijn en prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers. Het onderwerp duurzaamheid komt bij Vlietstra overal in terug.

Nieuws

Blijf op de hoogte over Vlietstra, het nieuws uit de schoonmaakbranche en de regio en over thema's als duurzaamheid, kwaliteit en sociaal ondernemen.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?