Logo Novon

Sportcomplex

Bezoekers en leden van een sportcentrum willen ontvangen worden in een schone omgeving. De medewerkers van Vlietstra nemen de schoonmaak van jouw sportcomplex graag uit handen. Wij helpen je bij de schoonmaak van bijvoorbeeld sportlocaties, sporthallen, kleedkamers, zwembaden en sauna’s. Zo kun jij bezoekers met een gerust hart laten sporten in een hygiënische omgeving.

Hygiënische sportomgeving

Sportcomplexen worden dagelijks intensief gebruikt. Regelmatige schoonmaak van sporthallen, kleedkamers, doucheruimtes en sanitaire voorzieningen is dan ook geen overbodige luxe. Allereerst is het vloeronderhoud van deze ruimtes van belang. Voor de hygiëne en veiligheid van bezoekers is regelmatige schoonmaak van deze vloeren essentieel. Daarnaast gaan vloeren door regelmatig langer mee. De specialisten van Vlietstra beschikken over de juiste ervaring, middelen en materialen om de vloeren in een sportcomplex grondig te reinigen. Daarnaast is reiniging van sanitaire ruimtes en sporttoestellen noodzakelijk. Onze medewerkers gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die de gezondheid van de sporters en onze medewerkers niet schaden.

Dieptereiniging sportcomplex

Onze specialisten ontzorgen jou, naast de dagelijkse schoonmaak, ook bij de dieptereiniging van een sportcomplex. Dieptereiniging van de vloeren in jouw sportcomplex zorgt ervoor dat de vloer stroef blijft en een mat uiterlijk houdt. Een gladde vloer kan namelijk gevaarlijk zijn voor jouw bezoekers. Tijdens vloeronderhoud houden onze specialisten rekening met de leeftijdsduur en het soort vloer. Het resultaat is een brandschone vloer waar weer veilig op gesport kan worden. Het sanitair kunnen wij ook grondig onder handen nemen. Voor het voorkomen van geuroverlast in sanitaire ruimten zetten wij het SprayWash-systeem in. SprayWash zorgt ervoor dat urineresten, huidvetten en overig vervuiling dat in de kieren en naden is getrokken naar de oppervlakte komt en wordt geneutraliseerd. Het resultaat: schoner sanitair en het verdwijnen van klachten omtrent geuroverlast, kalk en schimmel. Op zoek naar een totaaloplossing voor jouw sanitaire ruimte? Klik dan hier.

Reiniging zwembaden

Voor de reiniging van zwembaden ben je bij Vlietstra ook op het juiste adres. Vlietstra reinigt jouw zwembad op vakkundige wijze. Onze specialisten beschikken over de meest moderne middelen, materialen en apparatuur. Hiermee zorgen zij ervoor dat jouw zwembad binnen de kortste keren volledig gereinigd is.

Focus op duurzaamheid

Als duurzame speler in de markt bezitten wij over ISO 14001 en ISO 26001. Daarnaast kiezen we waar mogelijk voor aanvullende maatregelen die bijdragen aan een beter milieu. Op de werkvloer gebruiken we alleen duurzame schoonmaakmiddelen met het Nordic Ecolabel, EU Ecolabel en Cleanright. Het Nordic Ecolabel is een milieukeurmerk dat garandeert dat de schoonmaakmiddelen geen schadelijke stoffen bevatten, niet giftig zijn voor waterorganismen en minstens zo goed schoonmaken als vergelijkbare producten die wel schadelijke stoffen bevatten.

Bij Vlietstra kun je voor de reiniging van jouw sportcomplex kiezen uit een groot aantal diensten. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Volledige schoonmaak sportcomplex (entree, toestellen, tribunes)
  • Reinigen sportvloeren
  • Reiniging zwembaden
  • Schoonmaken kantine/horecagedeelte + overige faciliteiten
  • Reinigen doucheruimtes en kleedkamers
  • Schoonmaken sanitaire ruimtes en aanvullen verbruiksartikelen
  • Legen prullenbakken

Door jarenlange ervaring leveren we iedere dag een bijdrage aan schone en hygiënische sportomgevingen. Wil je kennis met ons maken? Leuk! Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.  

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Door een vloer goed te onderhouden en regelmatig te reinigen wordt de levensduur van een vloer verlengt. Vlietstra maakt altijd een onderhoudsplan op maat.

Sanitaire hygiëne

Een frisse, opgeruimde uitstraling van een sanitaire ruimte draagt bij aan tevreden gasten en medewerkers. Een schone omgeving, de juiste accessoires en voldoende voorraad spelen hier een belangrijke rol. Met hulp van Vlietstra kom je niets te kort.

Gevelreiniging

Groene aanslag, algen of graffiti maken je pand er niet mooier op. Zonde, bezoekers en gebouwgebruikers zien de buitenzijde van een locatie namelijk als eerst. Vlietstra verzorgt de gevelreiniging van je pand, bijvoorbeeld in combinatie met glasbewassing, voor je.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?