Logo Novon

Kantoorschoonmaak

Een schoon en opgeruimd kantoor draagt bij aan een professionele uitstraling van jouw onderneming. Klanten en bezoekers zullen een schoon kantoor met een prettiger gevoel bezoeken. Daarnaast wordt met een echt schone en hygiënische werkomgeving ook ziekteverzuim voorkomen en productiviteit van werknemers bevorderd. Extra belangrijk dus, dat kantoorschoonmaak secuur en grondig wordt uitgevoerd.

Visitekaartje van uw onderneming

In een kantooromgeving worden huidige en potentiële klanten ontvangen. Dat zij terecht komen in een gezonde en schone omgeving is van groot belang. Jouw kantoorpand is eigenlijk een soort visitekaartje van de organisatie. Het team van Vlietstra draagt graag bij aan dit visitekaartje. Natuurlijk komen onze medewerkers in herkenbare werkkleding en met nette middelen en materialen voor de dag. Daarnaast laten wij onze medewerkers nadenken over de manieren waarop zij een positief verschil kunnen maken. Hierbij leren zij niet teveel te denken vanuit processen, functies of werkprogramma’s, maar juist vanuit jouw gebouwgebruikers.

Bij Vlietstra vinden wij aandacht voor opleiding en training van onze mensen erg belangrijk. Daarom trainen wij onze medewerkers op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Hierbij wordt aandacht besteed aan communicatietechnieken, persoonlijke effectiviteit en gast- en servicegericht handelen.

Tevreden en productieve medewerkers

Ook voor de gezondheid van jouw werknemers is een schone en hygiënische werkomgeving essentieel. In kantoren worden veel bacteriën verspreid. In opgeruimde en schone kantoren worden minder virussen overgedragen. Daarnaast zorgt een schoon kantoor voor rust en een opgeruimd gevoel. Dit heeft ook nog eens een hogere arbeidsproductiviteit en tevreden medewerkers als gevolg. Kwalitatief goede schoonmaak staat bij Vlietstra centraal. Om de schoonmaakkwaliteit op niveau te houden, maken wij gebruik van verschillende meet- en controlemethodieken. De kwaliteit stemmen wij altijd af op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Jij bepaalt wat wij leveren. Standaard programma’s maken dus plaats voor maatwerk.

Jarenlange ervaring met kantoorschoonmaak

Het team van Vlietstra heeft jarenlange ervaring met kantoorschoonmaak en schoonmaken van bedrijfspanden. Wij maken verschillende bijvoorbeeld kleine panden, grote panden maar ook bedrijfsverzamelgebouwen schoon. Onze schoonmaakprofessionals zijn proactief ingesteld. Bij slechte weersomstandigheden besteden we extra aandacht aan de entree van een gebouw. Is er iets kapot in jouw kantoor, dan melden we dit direct. Wij trainen onze medewerkers om hier oog voor te hebben.

Gastheerschap en gastvrouwschap

Onze medewerkers kunnen op ieder gewenst moment werkzaamheden uitvoeren. Wel weten wij uit ervaring dat dagschoonmaak veel voordelen kent. Met dagschoonmaak komen onze medewerkers sneller in contact met gebouwgebruikers. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid van ons personeel binnen jouw organisatie en roept bij beide partijen respect op. Er kan direct geschakeld worden en een helpende hand op onverwachte, drukke momenten kan nooit kwaad.

Sociaal ondernemen

Vlietstra geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een steun in de rug om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Bij veel van onze opdrachtgevers in kantooromgevingen geven wij met mensen met een social return indicatie een kans. Wij zijn hiertoe in staat door open hiring (een baan zonder sollicitatiegesprek), eigen jobcoaches (gespecialiseerd in re-integratie) en nauwe relaties met regionale re-integratiepartners, werk-leerbedrijven en gemeentes.

Specifieke schoonmaak voor kantoren en bedrijfspanden

  • Afnemen (bureaus, vensterbanken, kasten) en verwijderen spinrag;
  • Vloeren stofzuigen en dweilen;
  • Sanitair reinigen en sanitaire benodigdheden aanvullen;
  • Pantry’s en koffieautomaten bijvullen en reinigen;
  • Theedoeken en vaatdoeken wassen;
  • Afvalbakken en papierbakken legen;

Wil je meer weten over onze kantoorschoonmaak? Of ben je geïnteresseerd in andere diensten van Vlietstra? Dan kun je direct contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Glasbewassing

Ramen lappen. Het klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk een vak apart. Vaak geldt: hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Met ons team van gediplomeerde glazenwassers werken wij op hoog niveau.

Calamiteitendienst

Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Daarom is snel actie ondernemen van groot belang. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om jullie bij te staat in het geval van een calamiteit.

Dagelijkse schoonmaak

Stofzuigen, de koffieautomaat bijvullen en bureaus afnemen. Het lijken simpele klusjes die je gemakkelijk even tussendoor doet. Toch kosten ze meer tijd dan je denkt. Met hulp van Vlietstra weet je zeker dat elke dag fris en opgeruimd van start gaat.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?