Logo Novon

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij de behoeftes naar een plan op maat.

Schoonmaak in het onderwijs

Bij Vlietstra begrijpen we dat je bezoekers in een stralende school wil ontvangen. Daarom ondersteunen wij jullie bij de schoonmaak van de onderwijslocatie.

Kantoorschoonmaak

Een kantoorpand is eigenlijk een soort visitekaartje van je organisatie. Het team van Vlietstra draagt graag bij aan dit visitekaartje.

(Semi-) Overheid

De medewerkers van Vlietstra beschikken over de benodigde kennis en ervaring om je te ontzorgen in de schoonmaak van elk (semi)-overheidsgebouw.

Schoonmaak in de zorg

Bij Vlietstra hebben we jarenlange ervaring in de schoonmaak van zorginstellingen. Wij zorgen altijd voor vertrouwde gezichten, om patiënten meteen op hun gemak stellen.

Recreatie en cultuur

Een schone omgeving is erg belangrijk voor een goede eerste indruk van gasten. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Detailhandel

In een winkel wil je klanten ontvangen in een schone ruimte. Bij Vlietstra begrijpen we het belang van goede schoonmaak voor het vertrouwen van je klanten.

Schoonmaak kinderopvang

Doordat kinderen volop in beweging zijn is het risico op overdracht van ziektes groot. Onze schoonmaakmedewerkers zorgen voor gezonde en hygiënische omgeving.

Sportcomplex

Wij helpen je bij de schoonmaak van sportzalen, kleedkamers en zwembaden. Zo kunt je bezoekers met een gerust hart laten sporten in een hygiënische omgeving.

Woningbouwvereniging

Vlietstra ontzorgt je, met oog voor detail, graag in de schoonmaak van trappenhuizen, portieken en de gemeenschappelijke entree.

Industriële reiniging

De schoonmaak in een industrie dient op een secure wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. Onze ervaren specialisten helpen hier graag bij.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Zo nemen we jullie de specialistische, periodieke en dagelijks schoonmaak graag uit handen. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Glasbewassing

Ramen lappen. Het klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk een vak apart. Vaak geldt: hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Met ons team van gediplomeerde glazenwassers werken wij op hoog niveau.

Calamiteitendienst

Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Daarom is snel actie ondernemen van groot belang. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om jullie bij te staat in het geval van een calamiteit.

Dagelijkse schoonmaak

Stofzuigen, de koffieautomaat bijvullen en bureaus afnemen. Het lijken simpele klusjes die je gemakkelijk even tussendoor doet. Toch kosten ze meer tijd dan je denkt. Met hulp van Vlietstra weet je zeker dat elke dag fris en opgeruimd van start gaat.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?