Logo Novon Graag gedaan

Calamiteitendienst

Wateroverlast of stormschade? Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Daarom is snel actie ondernemen van groot belang. De calamiteitendienst van Vlietstra biedt uitkomst. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om je bij te staan in het geval van een calamiteit.

Snel en vakkundig optreden

Hulp nodig? Bel dan naar ons alarmnummer (085 – 90 245 02). Dan rukt er vanuit bijvoorbeeld Leeuwarden, Groningen of Zwolle direct een team van specialisten uit. Onze specialisten treden snel, vakkundig en doortastend op. Hierdoor wordt de tijd tussen de calamiteit en een herstart aanzienlijk verkort. Dat is – ondanks de omstandigheden – positief voor de continuïteit van jouw bedrijf.

Schade beperken

Of je nu last hebt van overlast en schade in een huis, overheidsinstelling, school, industriële omgeving of kantooromgeving. Onze specialisten nemen jou graag alle zorgen uit handen. Ons uitgangspunt bij calamiteiten is altijd om de schade zoveel mogelijk te beperken. Het voorkomen van verdere schade en schade aan het milieu staat hier altijd centraal.

Benodigde materialen bij de hand

De calamiteitendienst van Vlietstra is altijd voorzien van de meest voor de hand liggende materialen die nodig zijn bij het indammen van een calamiteit. Je kan hierbij denken aan waterzuigers, klokpompen, aggregaten, verlichting en afdekmateriaal. Deze materialen zijn aanwezig in een calamiteitenunit.  Deze unit gaat in principe altijd mee. Tijdens een telefonische inventarisatie wordt ook altijd geïnventariseerd of er andere middelen en/of materialen nodig zijn (bijvoorbeeld een hogedrukunit of hoogwerker).

Veiligheid voorop

Op de plek van de calamiteit wordt er altijd eerst een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uitgevoerd. Veiligheid staat bij onze specialisten voorop. Eventueel worden er eerst maatregelen genomen om de werksituatie veilig en verantwoord te maken. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden vinden er werkplekinspecties plaats waarbij gekeken wordt of onze mensen veilig werken.

Vlietstra in actie

In het verleden zijn wij opgeroepen voor een calamiteit op het terrein van FrieslandCampina in Leeuwarden. Een aanrijding tussen een trein en een vrachtwagen zorgde vrijdagavond voor een behoorlijke ravage. In dit artikel kun je meer lezen over onze inzet bij deze calamiteit.

Garantie

Ons calamiteitennummer is 24/7 bereikbaar. Al onze specialisten beschikken over een auto van de zaak of volledig uitgeruste bus/auto. Omdat al onze medewerkers werkzaam zijn binnen jouw regio, garanderen wij geen problemen voor de bereikbaarheid én de aanwezigheid van onze medewerkers binnen afzienbare tijd. Tevens beschikt Vlietstra over speciale poules van oproepbare medewerkers die bij calamiteiten inzetbaar zijn. Zo staan onze specialisten altijd voor je klaar! 

Kunnen wij jou helpen bij een calamiteit? Bel direct naar 085 – 90 245 02.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij deze behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Zorginstellingen

In zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Schoonmaak in de gezondheidszorg is essentieel om het welzijn van cliënten te waarborgen.

Sportcomplex

Wij helpen je bij de schoonmaak van sportzalen, kleedkamers en zwembaden. Zo kun je bezoekers met een gerust hart laten sporten in een hygiënische omgeving.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?