Logo Novon

Calamiteitendienst

Wateroverlast, brand of stormschade? Calamiteiten zijn niet te voorspellen en kunnen zorgen voor grote overlast en schade. Snel actie ondernemen is daarom heel belangrijk. De calamiteitendienst van Vlietstra staat voor je klaar!

Snel en vakkundig optreden

Hulp nodig? Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om je bij te staan bij:

  • Stormschade
  • Wateroverlast
  • Brandschade

Bel naar ons alarmnummer (085 – 90 245 02). Dan rukt er vanuit bijvoorbeeld Leeuwarden, Groningen of Zwolle direct een team van specialisten uit. Onze specialisten treden snel, vakkundig en doortastend op.

Ons calamiteitenteam neemt je graag alle zorgen uit handen. Het uitgangspunt bij calamiteiten is altijd om de schade zoveel mogelijk te beperken. Het voorkomen van verdere schade en schade aan het milieu staat centraal.

Benodigde materialen bij de hand

De calamiteitendienst van Vlietstra is altijd voorzien van alle materialen die nodig zijn bij een calamiteit, bijvoorbeeld waterzuigers, verlichting en afdekmateriaal. Deze materialen zijn aanwezig in een calamiteitenunit, die altijd meegaat.

Vlietstra in actie

Een voorbeeld uit de praktijk. Er vond een calamiteit plaats op het terrein van FrieslandCampina in Leeuwarden. Een aanrijding tussen een trein en een vrachtwagen zorgde op een vrijdagavond voor een behoorlijke ravage. De calamiteitendienst van Vlietstra werd opgeroepen. In dit artikel kun je meer lezen over onze inzet bij deze calamiteit.

Vlietstra staat altijd voor je klaar!

Ons calamiteitennummer is 24/7 bereikbaar. Omdat al onze medewerkers werkzaam zijn binnen jouw regio, garanderen wij geen problemen voor de bereikbaarheid én de aanwezigheid van onze medewerkers binnen afzienbare tijd. Wij beschikken ook over speciale poules van oproepbare medewerkers die bij calamiteiten inzetbaar zijn. Zo staan onze specialisten altijd voor je klaar! 

Heb jij onze hulp nodig bij een calamiteit? Bel direct naar 085 – 90 245 02.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector jullie wensen en vertalen wij deze behoeftes naar een plan op maat.

Industrie

Reiniging in de industriële sector vergt een bijzondere aanpak. De schoonmaak dient op een grondige wijze plaats te vinden. Hier is een vakkundig team voor nodig. De vakkundige en ervaren van specialisten van Vlietstra helpen hier graag bij.

Zorginstellingen

In zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Schoonmaak in de gezondheidszorg is essentieel om het welzijn van cliënten te waarborgen.

Sportcomplex

Wij helpen je bij de schoonmaak van sportzalen, kleedkamers en zwembaden. Zo kun je bezoekers met een gerust hart laten sporten in een hygiënische omgeving.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?