Logo Novon

Detailhandel

In een winkel wil je klanten ontvangen in een schone ruimte. Een opgeruimde en frisse uitstraling nodigt namelijk ook uit om jouw producten aan te schaffen. Bij Vlietstra begrijpen we het belang van een goede schoonmaak voor de beleving en het vertrouwen van jouw klanten en medewerkers.

Maatwerk per winkel

Voor een optimale winkelervaring leveren wij maatwerk per winkel. Zo bewegen we mee met verande­rende verwachtingen en blijft de kwaliteit voldoen aan de eisen. Deze flexibiliteit is bepalend voor de invulling van dienstverlening. Bij Vlietstra trainen we onze medewerkers op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Hierbij wordt aandacht besteed aan communicatietechnieken, persoonlijke effectiviteit en gast- en servicegericht handelen. Wij laten hen nadenken over de manieren waarop zij een positief verschil kunnen maken in contact met klanten. Hierbij leren zij niet teveel te denken vanuit processen, functies of werkprogramma’s, maar juist vanuit jouw klanten en medewerkers.

Flexibiliteit

Het is mogelijk om een winkel of warenhuis voor, tijdens of na de openingstijden schoon te laten maken. Wil je schoonmaak in het weekend? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met je mee. Elke winkel heeft namelijk andere behoeftes. Onze specialisten bespreken graag met jou de mogelijkheden, om een plan op maat te maken. Hierbij hebben zij altijd extra aandacht aan stofgevoelige ruimten, zoals bijvoorbeeld paskamers.

Vast aanspreekpunt

Vanuit Vlietstra krijg je altijd een vast aanpreekpunt. Zo ontstaan er directe communicatielijnen en kan er efficiënt geschakeld worden. Aan het begin van de samenwerking worden de schoonmaakwerkzaamheden uitvoerig doorgesproken, zodat wij samen komen tot een doelgerichte aanpak. Wij zijn voorstander van frequent contact en korte lijnen. Juist omdat wij in de regio aanwezig zijn, hebben wij altijd snelle en korte communicatielijnen naar onze opdrachtgevers en kunnen wij snel bijsturen en schakelen waar nodig. Gewoon even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie, daar houden wij van!

Kennis en ervaring

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring met het onderhouden van panden in de detailhandel. Zo maken wij al enkele jaren schoon bij H&M. Hier kun je meer lezen over onze samenwerking met H&M.

Wil je meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Door een vloer goed te onderhouden en regelmatig te reinigen wordt de levensduur van een vloer verlengt. Vlietstra maakt altijd een onderhoudsplan op maat.

Ongediertebestrijding

Wespen, kakkerlakken, mieren, muizen of ratten? Je komt ze liever niet tegen in of rondom je pand. Vlietstra is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en preventieadvies.

Gevelreiniging

Groene aanslag, algen of graffiti maken je winkel er niet mooier op. Zonde, bezoekers zien de buitenzijde van een locatie namelijk als eerst. Vlietstra verzorgt de gevelreiniging van jouw pand, bijvoorbeeld in combinatie met glasbewassing, voor je.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?