Logo Novon

(Semi-) Overheid

Vlietstra verzorgt dagelijks de schoonmaak in verschillende (semi-)overheidsgebouwen zoals gemeentes, provincies en waterschappen. Door jarenlange ervaring begrijpen wij dat voor de schoonmaak in de (semi-)overheidssector uitvoering door professionele en betrouwbare medewerkers essentieel is. De medewerkers van Vlietstra beschikken over de benodigde kennis en ervaring om jou te ontzorgen in de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Onze medewerkers zijn altijd in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Zo garanderen wij dat er altijd een gescreende medewerker voor je aan de slag gaat!

Visitekaartje van uw organisatie

Een (semi-)overheidsgebouw wordt dagelijks door veel mensen bezocht. Niet alleen voor jouw eigen medewerkers is een schone en gezonde werkomgeving belangrijk. Ook voor klanten en andere  betrokkenen is een opgeruimde en schone locatie essentieel. Het gebouw van een (semi)-overheidsinstelling is namelijk een visitekaartje van jouw organisatie. Het team van Vlietstra draagt graag bij aan dit visitekaartje! Uiteraard voorzien wij onze medewerkers van herkenbare werkkleding en nette middelen en materialen.  Daarnaast trainen wij onze medewerkers op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Hierbij wordt aandacht besteed aan communicatietechnieken, persoonlijke effectiviteit en gast- en servicegericht handelen. Wij laten onze schoonmaakprofessionals nadenken over de manieren waarop zij een positief verschil kunnen maken in contact met klanten. Hierbij leren zij niet teveel te denken vanuit processen, functies of werkprogramma’s, maar juist vanuit jouw bezoekers en medewerkers.

Schone en gezonde werkomgeving

In kantooromgevingen worden veel bacteriën verspreid. Omdat in opgeruimde en schone kantoren minder virussen worden overgedragen, is een schone werkomgeving is essentieel voor gezonde werknemers. Kwalitatief goede schoonmaak staat bij Vlietstra centraal. Om de schoonmaakkwaliteit op niveau te houden, maken wij gebruik van verschillende meet- en controlemethodieken. De kwaliteit stemmen wij altijd af op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Jij bepaalt wat wij leveren. Standaard programma’s maken dus plaats voor maatwerk.

Gastheerschap en gastvrouwschap

Onze medewerkers kunnen op ieder gewenst moment werkzaamheden uitvoeren. Wel weten wij uit ervaring dat dagschoonmaak veel voordelen kent. Met dagschoonmaak komen onze medewerkers sneller in contact met gebouwgebruikers. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid van ons personeel binnen jouw organisatie en roept bij beide partijen respect op. Er kan direct geschakeld worden en een helpende hand op onverwachte, drukke momenten kan nooit kwaad. 

Sociaal ondernemen

Vlietstra geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een steun in de rug om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Bij veel van onze opdrachtgevers in de overheidssector geven wij met mensen met een social return indicatie een kans. Bij sommige opdrachtgevers zetten wij zelfs alleen maar mensen met een social return indicatie in. Wij zijn hiertoe in staat door open hiring (een baan zonder sollicitatiegesprek), eigen jobcoaches (gespecialiseerd in re-integratie) en nauwe relaties met regionale re-integratiepartners, werk-leerbedrijven en gemeentes.

Ontzorgen en flexibiliteit

De daadwerkelijke schoonmaakbehoefte van jouw (semi-)overheidsgebouw kan per week verschillen. Als huidige schoonmaakpartner van opdrachtgevers in de (semi)-overheid zijn wij volledig ingespeeld op de dagelijkse wisselende vraag. Door betrokken te zijn bij de planning van de evenementen zijn wij in staat om onze dienstverlening hierop aan te passen waar de daadwerkelijke behoefte ligt, zonder de algehele kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij zijn voorstander van frequent contact en korte lijnen. Juist omdat wij in de regio aanwezig zijn, hebben wij altijd snelle en korte communicatielijnen naar onze opdrachtgevers en kunnen wij snel schakelen. Gewoon even een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie, daar houden wij van!

Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen onze medewerkers je ook ondersteunen bij de specialistische reiniging, bijvoorbeeld glasbewassing en reiniging van vloeren. In een kennismakingsgesprek bespreken we graag de mogelijkheden. Via onderstaande contactformulier kun je direct contact met ons opnemen.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Glasbewassing

Ramen lappen. Het klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk een vak apart. Vaak geldt: hoe groter het pand, hoe complexer de situatie. Met ons team van gediplomeerde glazenwassers werken wij op hoog niveau.

Calamiteitendienst

Calamiteiten kunnen voor grote overlast en schade zorgen. Daarom is snel actie ondernemen van groot belang. Onze calamiteitendienst is dag en nacht bereikbaar om je bij te staan in het geval van een calamiteit.

Dagelijkse schoonmaak

Stofzuigen, de koffieautomaat bijvullen en bureaus afnemen. Het lijken simpele klusjes die je gemakkelijk even tussendoor doet. Toch kosten ze meer tijd dan je denkt. Met hulp van Vlietstra weet je zeker dat elke dag fris en opgeruimd van start gaat.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?