Logo Novon Graag gedaan

Gevelreiniging

Groene aanslag, algen of graffiti maken uw pand er niet mooier op. Zonde, uw bezoekers en gebouwgebruikers zien de buitenzijde van uw locatie namelijk als eerst. Wilt u dat uw gevel er weer als nieuw uitziet? Vlietstra verzorgt de gevelreiniging van uw pand, bijvoorbeeld in combinatie met glasbewassing, voor u.

Gevelreiniging

Vervuilingen als uitlaatgassen, mossen en algen tasten de staat van uw gevel aan. Dit komt de uitstraling van uw pand niet ten goede en kan op lange termijn zorgen voor schade, bijvoorbeeld scheuren in de gevel(beplating/bekleding. Om dit te voorkomen, is het verstandig uw gevel op tijd te laten reinigen. Bij het reinigen van de gevel van uw pand, verwijderen onze specialisten alle vervuiling van de gevel.

Graffiti verwijderen

Als uw pand is geteisterd door graffiti, heeft dit gelijk effect op de uitstraling van het gebouw. Dat u de graffiti het liefst zo snel mogelijk wilt laten verwijderen begrijpen wij. De specialisten van Vlietstra verwijderen de graffiti middels veilige en milieusparende removers, een micronevel-straalsysteem of een reiniging onder gepaste druk. Zo heeft uw gevel binnen de kortste keren zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug.

Een plan op maat

Voor het bepalen de juiste reinigingsmethode kijkt Vlietstra altijd naar de specifieke eigenschappen van de gevel en vervuiling (ondergrond, soort en mate van vervuiling). Met een verkeerde reinigingsmethode is het namelijk mogelijk dat laag op de gevel zijn kenmerkende eigenschappen verliest en wordt beschadigd. De kunst zit hem in het zo snel mogelijk verwijderen van vervuiling of graffiti zonder daarbij de ondergrond aan te tasten. Onze specialisten gaan met een gericht schoonmaakplan en de juiste, milieuvriendelijke materialen aan de slag. Hierdoor krijgt de gevel weer een frisse uitstraling en wordt schade voorkomen.

Gepaste hoge druk

Bij hogedrukreiniging wordt perslucht in combinatie met water en toegevoegde straalmiddelen tegen vervuilde gevels gespoten. Hogedrukreiniging wordt gebruikt voor het verwijderen van lichte vervuiling als stof en vuil, maar ook voor het verwijderen van graffiti.

Zandstralen

Met zandstralen verwijderen onze specialisten hardnekkig vuil van uw gevel. Het is een agressieve, maar effectieve vorm van gevelreiniging. Onder hoge druk wordt fijn zand, eventueel gecombineerd met een (chemisch) reinigingsmiddel, tegen de gevel gespoten.

Reinigen met soda

Naast zand kunnen onze specialisten bij gevelreiniging ook gebruik maken van soda. Soda is een zacht middel en daardoor ook geschikt om gebouwen die in een slechte staat verkeren te reinigen.

Spoedklus

Voor een spoedklus, bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti op korte termijn, kan u ook bij ons terecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, bel gerust naar 085 – 90 245 02.

Uw gevel laten reinigen? Onze werkwijzen zijn doeltreffend en duurzaam. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw pand en komen graag bij u langs om te kijken wat de juiste aanpak voor u is. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Onze sectoren

Iedere sector vraagt om een andere aanpak. De schoonmaak in de industriële sector is niet te vergelijken met schoonmaak in het onderwijs. Daarom bekijken wij per sector uw wensen en vertalen wij uw behoeftes naar een plan op maat.

Zorginstellingen

In zorginstellingen is hygiëne van groot belang. Regelmatige schoonmaak in de gezondheidszorg is essentieel om het welzijn en de gezondheid van cliënten, bewoners, patiënten en medewerkers te waarborgen.

Recreatie en cultuur

Een schone omgeving is erg belangrijk voor een goede eerste indruk van gasten. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Detailhandel

In een winkel wilt u klanten ontvangen in een schone ruimte. Bij Vlietstra begrijpen we het belang van een goede schoonmaak voor het vertrouwen van uw klanten.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?