Logo Novon

Dieptereiniging Sanitair

Om toiletten, douches, kleedkamers en andere sanitaire ruimtes schoon te houden is dieptereiniging van het sanitair geen overbodige luxe. Door dieptereiniging wordt hardnekkige aanslag voorkomen. Dit komt de kwaliteit van je sanitair ten goede en gaat problemen als onaangename geuren en bacteriegroei tegen.

Grondige reiniging

Bij dieptereiniging reinigen wij je sanitair van top tot teen. We halen alle onderdelen van het sanitair los om deze vervolgens te reinigen, ontkalken en desinfecteren. Zichtbaar, maar ook onzichtbaar vuil wordt zo verwijderd.

Omdat urine in voegen trekt, hebben onze specialisten tijdens dieptereiniging van sanitair veel aandacht voor de voegen. Voegen worden bijvoorbeeld schoongemaakt door middel van stoomreiniging of inschuimen. Hiermee wordt zelfs vuil uit de kleinste naden en kieren onttrokken.

Een op maat gemaakt plan

Het is van belang om de schoonmaak van sanitair structureel aan te pakken. Daarom maakt Vlietstra altijd een op maat gemaakt plan. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld kostbare machines of extra desinfecterende maatregelen. Onze schoonmaak voldoet altijd aan de geldende wet- en regelgeving.

Dieptereiniging keukens

In grootkeukens is het belangrijk om verspreiding van bacteriën zoveel mogelijk te voorkomen. Het periodieke reinigen van je keuken helpt hierbij. Tijdens onze dieptereiniging wordt elk element van een keuken volledig gereinigd. Meer informatie? Kijk hier.

Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vul dan even het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?