Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Groningen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen? Dan ben je bij Vlietstra aan het juiste adres! Het schoonmaken van een windturbine moet anders worden aangepakt dan het schoonmaken van een kantoor. Wij maken altijd een plan op maat, zodat de schoonmaak efficiënt, proactief en naar wens wordt uitgevoerd.

Een bekende in de regio

Wij bestaan al bijna 100 jaar! In 1923 werd Vlietstra opgericht als eenmanszaak, met als diensten schoorsteenvegen en glasbewassing. Al snel werden er meer specialistische werkzaamheden aan het dienstenpakket toegevoegd. In 2016 werd Vlietstra overgenomen door Novon Schoonmaak uit Zwolle, met het idee “twee merken, samen sterker”. Vanuit onder andere onze vestiging in Leeuwarden verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland.

Specialistische Reiniging

Wij voeren onze werkzaamheden onder andere uit in de volgende sectoren: woningbouwvereniging, onderwijs, detailhandel, zorginstellingen en industrie. Naast de dagelijkse schoonmaak helpen we graag bij specialistische klussen. Hierbij kan je denken aan droogijsstralen, het reinigen van zonnepanelen en windturbinereiniging. Omdat wij al bijna 100 jaar meegaan, hebben we een schat van ervaring opgebouwd. In dit artikel brengen we wat specialistische klussen voor jullie in beeld!

Duurzaamheid

Aandacht voor het milieu, een goede samenwerking op de lange termijn en prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers. Het onderwerp duurzaamheid komt bij Vlietstra overal in terug. Door op alle fronten in duurzaamheid te investeren, bent jij verzekerd van een professionele werkwijze. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en omgeving. Daarnaast rijden we in zuinige bedrijfswagens en plannen we onze ritten efficiënt. Hier vertellen we meer over duurzame middelen en materialen.

Korte lijnen

De werkzaamheden van Novon in Noord-Nederland worden vanuit ons kantoor in Groningen gecoördineerd. De kracht van een goede samenwerking zit voor ons in heldere communicatie. Hoe? Wij houden de lijnen kort. Onze directe leidinggevenden zijn wekelijks op locatie aanwezig, zodat er binding blijft tussen de aansturing en de werkvloer. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Benieuwd wat wij voor jouw locatie in Groningen kunnen betekenen? Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schoonmaakbedrijf Groningen

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?