Logo Novon

Specialistische reiniging

Terwijl het grootste deel van Nederland vakantie viert, is ons team Specialistische Reiniging goed op stoom bij verschillende klussen.
Om u een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden laten wij een aantal voorbeelden zien.

In een zwembad van één van onze opdrachtgevers, wordt er onder tropische temperaturen gewerkt aan de schoonmaak van o.a. de dakconstructie. De steigers worden opgebouwd zonder in contact te komen met het water. Onze medewerkers kunnen op deze manier alles bereiken op een veilige en efficiënte manier.

Specialistische reiniging Vlietstra
Specialistische reiniging Vlietstra

Ondertussen wordt in het noorden van het land de schoonmaak verzorgd na een groot jaarlijks sportevenement zodat alles er weer strak bij komt te liggen.

Specialistische reiniging Vlietstra

Ook wordt de oplevering van een nieuw trafostation in Noord Holland uitgevoerd, werken er teams aan de schoonmaak van een kleine honderd studentenwoningen in Leeuwarden en Meppel, verzorgen wij de opleveringsschoonmaak van een nieuwe flat van acht verdiepingen met 104 woningen en de algemene ruimtes in Leeuwaren en ontvingen wij de gunning voor het onderhoud van een nieuw complex in Zwolle.

Naast alle uitvoerende werkzaamheden, is het opnemen van werkzaamheden voor offertes ook een onderdeel voordat we kunnen starten. Deze week werd er een opname gedaan voor het reiniging van een aantal stellingen.

Specialistische reiniging Vlietstra

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen via telefoonnummer 0517 – 38 00 90 of per email: info@vlietstraschoonmaak.nl
Wat uw klus ook is, voor Vlietstra Schoonmaak geen probleem!

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?