Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Hoogeveen

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor specialistische of reguliere schoonmaak in Hoogeveen? Dan ben je bij Vlietstra aan het juiste adres! Wij weten als geen ander dat het schoonmaken van een windturbine anders moet worden aangepakt, dan het schoonmaken van een kantoor. Wij maken altijd een plan op maat, zodat de schoonmaak die we uitvoeren ook echt past bij de situatie.

Een bekende in de regio

Wij bestaan al bijna 100 jaar! In 1923 werd Vlietstra opgericht als eenmanszaak, met schoorsteenvegen en glasbewassing als diensten. Al snel werden er meer specialistische werkzaamheden aan het dienstenpakket toegevoegd. Inmiddels zoemen onze collega’s, net als Maya de Bij, door heel Hoogeveen en helpen zij dagelijks veel van onze gewaardeerde klanten.

In 2016 nam Novon Schoonmaak uit Zwolle Vlietstra over. “Twee merken, samen sterker”. Wij verzorgen inmiddels de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland en zijn goed bekend in de regio Hoogeveen. Van Bedrijventerein De Wieken tot aan Buitenvaart, van de wijk Erflanden tot Trasselt.

Specialistische Reiniging

Onze klanten zijn divers, zo werken we voor woningbouwverenigingen, het onderwijs, de detailhandel, zorginstellingen en industrie. Naast de dagelijkse schoonmaak helpen we graag bij specialistische klussen, zoals droogijsstralen, het reinigen van zonnepanelen en windturbinereiniging. We gaan al bijna 100 jaar mee en hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. Lees in dit artikel meer over een aantal van onze specialistische klussen!

Duurzaamheid

Aandacht voor het milieu, een goede samenwerking op de lange termijn en prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers. Duurzaamheid komt je bij Vlietstra overal tegen. Doordat wij investeren in duurzaamheid, bent u als klant verzekerd van een professionele werkwijze. Dat betekent ook dat we milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gebruiken. Veilig voor mens en omgeving. Natuurlijk rijden we ook in zuinige bedrijfswagens (waar mogelijk elektrisch) en plannen we onze ritten efficiënt. Meer weten over de duurzame middelen en materialen die we gebruiken? Hier lees je er alles over.

Korte lijnen

De werkzaamheden van Novon in Noord-Nederland worden vanuit ons kantoor in Groningen gecoördineerd. De kracht van een goede samenwerking zit voor ons in heldere communicatie. Hoe? Wij houden de lijnen kort. Onze directe leidinggevenden zijn wekelijks op locatie aanwezig, zodat zij binding houden met de mensen op de werkvloer. Dit betekent ook dat we snel schakelen.

Benieuwd wat wij voor uw locatie in Hoogeveen kunnen betekenen? Vul het formulier in via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?