Logo Novon

Recreatie en cultuur

Vakantieparken, hotels, theaters en bioscopen. Gasten nemen een bezoek aan deze locaties om te ontspannen. Een schone omgeving is erg belangrijk voor een fijne ervaring én een goede eerste indruk. Met onze schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan de ultieme Warm Welkom ervaring.

Schoonmaak vakantieparken

In een vakantiepark wil je het je gasten zo comfortabel mogelijk maken. Door middel van een schone en frisse omgeving ervaren gasten een gevoel van comfort en luxe. Een vakantiehuis schoonmaken doe je niet zomaar, het vereist ervaring en kennis. Onze medewerkers weten wat er nodig is om een vakantiehuis weer spik en span te krijgen. Zij kunnen je van dienst zijn met de wisselschoonmaak. Daarnaast denken wij ook graag mee over glasbewassing, periodieke schoonmaak, dieptereiniging en het schoonmaakonderhoud aan vloeren.

Op veel recreatieparken werken wij met een softwareapplicatie. Wanneer een vakantieganger heeft uitgecheckt, krijgen onze schoonmakers direct een melding op hun werktelefoon. Op deze wijze vindt er een flexibele en efficiënte planning van de werkzaamheden plaats. Wanneer het huisje gereed is, dan meldt de schoonmaker dat in de app. Er kan dan meteen een controle plaatsvinden door de leidinggevende. Daarnaast geven onze schoonmakers technische mankementen door via deze app, zodat de technische dienst direct aan de slag kan om reparaties uit te voeren.

Schoonmaak hotels

Ook in een hotelkamer is de eerste indruk van gasten bepalend voor de rest van hun verblijf. Gasten die worden ontvangen in een schoon hotel maken eerder het besluit om terug te komen. Bij Vlietstra zorgen wij met gastvriendelijke en representatieve medewerkers ook in jouw hotel voor een fijne gastbeleving en een hoge schoonmaakkwaliteit.

Schoonmaak theater en bioscopen

In een bioscoop of theater speelt beleving een grote rol. Voor een ultieme gastbeleving is een schone entree, sanitair en vloer essentieel. Onze schoonmakers hebben ervaring met de schoonmaak van bioscopen en theaters. Zij gebruiken de juiste apparatuur en weten ze waar tijdens de schoonmaak op moeten letten. Onze medewerkers kunnen in de ochtend of ’s avonds langskomen. In overleg is alles mogelijk, wij gaan graag met je in gesprek.

Focus op duurzaamheid

Als duurzame speler in de markt bezitten wij over ISO 14001 en ISO 26001. Bij veel van onze opdrachtgevers in de recreatie & cultuur maken wij schoon door middel van ozonwater. Aan gestabiliseerd kraanwater wordt zuurstof en elektriciteit toegevoegd waardoor ozonwater ontstaat. Dit ozonwater is een krachtige reiniger met een ontsmettende werking van 24 uur. Het vervangt alle dagelijkse schoonmaak chemicaliën. Deze chemische schoonmaakmiddelen zijn niet goed voor de gezondheid van jouw gebouwgebruikers, onze medewerkers zijn en het milieu. Ozonwater heeft desinfecterende eigenschappen is dus ideaal om bijvoorbeeld keukens en toiletten mee schoon te maken.

Heb jij andere locaties in de Recreatie & Cultuur waar je ondersteuning op het gebied van schoonmaak wilt? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook veel ervaring met de schoonmaak van boten. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te bekijken welke schoonmaakoplossingen er het beste bij jouw locatie(s) passen.

Onze diensten

Of het nu gaat om glasbewassing, vloeronderhoud of kantoorschoonmaak, bij elk vraagstuk heb je te maken met wensen, eisen en budgetten. Het is de kunst om die elementen naar één oplossing te vertalen. Door deskundige mensen te combineren met het juiste materiaal, komen de specialisten van Vlietstra tot een concreet en effectief plan. Vlietstra schoonmaak, geen probleem!

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Door een vloer goed te onderhouden en regelmatig te reinigen wordt de levensduur van een vloer verlengt. Vlietstra maakt altijd een onderhoudsplan op maat.

Ongediertebestrijding

Wespen, kakkerlakken, mieren, muizen of ratten? Je komt ze liever niet tegen in of rondom je pand. Vlietstra is gespecialiseerd in ongediertebestrijding en preventieadvies.

Gevelreiniging

Groene aanslag, algen of graffiti maken je pand er niet mooier op. Zonde, bezoekers en gebouwgebruikers zien de buitenzijde van een locatie namelijk als eerst. Vlietstra verzorgt de gevelreiniging van je pand, bijvoorbeeld in combinatie met glasbewassing, voor je.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?