Logo Vlietstra Schoonmaak Graag gedaan

Vlietstra Schoonmaak zet haar medewerkers in het zonnetje!

De Dag van de Schoonmaker 2018 komt eraan. Schoonmaken is vakwerk en dat verdient respect. De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor deze vakmensen. Een dag waarop wij gezamenlijk onze waardering hardop uitspreken naar alle schoonmaakmedewerkers.

Oorsprong

De Internationale dag van de Schoonmaker vindt zijn oorsprong in Los Angeles. Op 15 juni 1990, inmiddels bijna 27 jaar geleden, gingen de schoonmakers daar de straat op voor een demonstratie. Er werd ingezet op betere arbeidsvoorwaarden voor de schoonmaakbranche. Sindsdien wordt ieder jaar op 15 juni deze demonstratie herdacht op de Internationale dag van rechtvaardigheid van de Schoonmaker. Er wordt stilgestaan bij het werk en de arbeidsvoorwaarden van schoonmaakmedewerkers.

Dat betekent dus feest

Ook in Nederland staan we hierbij stil. Daarom vieren we op 15 juni de Dag van de Schoonmaker. Op feestelijke wijze creëren we een podium voor onze schoonmakers. Zij verdienen dat podium, zij verdienen het om in het zonnetje te staan. Immers, zij maken het verschil!

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?